ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

Dođite čekamo Vas!

 

Prijave za tradicionalno takmičenje u kuvanju čorbastog pasulja su u toku! Kotizacija se naplaćuje i iznosi 2.000,00 dinara po takmičarskom mestu. Broj mesta je ograničen. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 021/844 655 ili nas posetite lično na adresi Novosadska 352 ili u našoj Suvenirnici u centru Temerina. Čekamo Vas da se družimo, zabavimo i naravno osvojimo vredne nagrade.

Пријаве за "Просто к'о пасуљ"

Манифестација "Просто к'о пасуљ" - традиционално такмичење у кувању пасуља одржава се 03. и 04. јуна на темеринском вашаришту. Очекује вас дружење, забава, богат културно уметнички програм, бесплатни концерти (у петак концерт групе "Кики Лесендрић и Пилоти", а у суботу концерт групе "Гарави сокак"), Улица старих заната, Гурмански кутак, као и вредне награде. Пријаве су већ у току! За све информације можете нам се обратити лично на адресу Новосадска 352, доћи у нашу Сувенирницу у центру Темерина или нас контактирати на број телефона 021/844 655.

 

Позив спонзорима и партнерима манифестације

Манифестација ''Просто к'о пасуљ'' ове године ће се одржати 03. и 04. јуна 2016. године (петак и субота) на темеринском вашаришту. Основна идеја јесте промовисање наше општине кроз забаву, дружење, игре и наравно такмичење у кувању најбољег пасуља.

Овим путем позивамо све заинтересоване партнере и спонзоре да се укључе у организацију манифестације. Све додатне информације можете погледати у фајлу (доле) или нас контактирати путем телефона.

Срдачно,

Туристичка организација општине Темерин

 


 

Пешачимо у природи-Јегричка 2016

Позивамо Вас да дођете у недељу 17.04.2016. године и да заједно са нама и планинарско-смучарским клубом идемо у дружење и шетњу поред речице Јегричке. Окупљање је у 9 часова код мотела "Јелен" на излазу из Сирига. Видимо се!

Контакт за пријаве и информације: Никола Бобић 065/26 24 222
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.