ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА ЕДУКАТИВНОЈ РАДИОНИЦИ

Едукативна радионица под називом „Обука за сеоска домаћинства, друге понуђаче услуга и пољопривредне произвођаче у руралном туризму о могућности развоја агротуризма“ одржаће се 8. јуна 2018. године (петак) на винском салашу „Виндуло“ у Темерину, а у оквиру манифестације „Просто к’о пасуљ“.

Циљне групе које су обухваћене едукацијама су пре свега сеоска домаћинства која се баве туризмом као и она која то тек желе, млади који желе да се укључе у туристичку делатност, али и сви они који се овом делатношћу већ баве: запослени у туристичким организацијама, сеоска домаћинства и регистрована пољопривредна газдинства.

Носиоци активности на едукацији су Туристичка организација општине Темерин и Привредно друштво за консалтинг у туризму „Футуризам“. Предавачи представљају стручан тим консултаната из различитих области интегрисаних и усмерених на сеоски туризам.

Уколико сте заинтересовани можете да се пријавите путем телефона 021/844-655 или мејла temturorg@hotmail.com, или да дођете лично у канцеларије ТОО Темерин, Новосадска 352 (поред католичке цркве). Жеља организатора је да се на једном месту окупе сви важнији туристички делатници из наше општине, ради унапређења свог пословања и размене искустава, али и почетници, како би добили све неопходне смернице за бављење овом делатношћу.

Уколико сте заинтересовани да учествујете, потребно је да попуните пријавни лист, јер је број полазника за едукацију ограничен. Пријаве су могуће најкасније до 4. јуна (понедељак).

Пријавни лист и агенда се налазе у прилогу.

Attachments:
Download this file (ПРИЈАВНИ ЛИСТ едукација Виндуло 2018.pdf)ПРИЈАВНИ ЛИСТ[ ]340 kB

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica