Завршен 43. Међународни сајам туризма у Београду

43. Међународни сајам туризма у Београду одржан је од 24. до 27. марта 2022. године у халама Београдског сајма после годину дана паузе. Туристичка организација општине Темерин је и ове године наступала са Туристичком огранизацијом општине Жабаљ у оквиру заједничког штанда у хали 4 са акцентом на промоцију Јегричке која нас спаја, активног одмора, туристичких тура и свих других туристичких потенцијала.

 Током четири сајамска дана одржани су састанци са колегама о заједничким активностима у наредном периоду, промовисане су туристичке туре „Темеринска прича“ и „Јарачка рапсодија“, а наши суизлагачи на штанду су били „Вој Џој“ прва плантажа кивија у Србији,  ЈКП „Темерин“ који је промовисао нову сезону на темеринским базенима, винарија Виндуло – чија су вина посетиоци могли да пробају на организованим дегустацијама, док су креативност и занатство наше општине промовисали Креативна радионица Темерин, Магдолна Клинец и Актив жена из Бачког Јарка.

      Првог дана сајма најавили смо и манифестацију „Просто к’о пасуљ“ која ће се одржати 04.јуна 2022. године, поделом пасуља посетиоцима штанда.  

   Четвртог сајамског дана је презентована пешачка тура „Јарачка рапсодија“  , чији су промотери били певачка група „Јарачки јарани“, ресторан „Троглав“ и Актив жена Бачки Јарак, који је уприличио мини радионицу штрикања прстима.

     Током сва четири дана на штанду ТОО Темерин је промовисан нови промотивни материјал који прати кампању „Темерин место сусрета“, у оквиру које су промовисане пешачке туре „Темеринска прича“, „Јарачка рапсодија“  и бициклистичка рута по Темерину.

Хвала свима који су посетили наш штанд.

You may also like...