Сајам туризма у Новом Саду од 3. до 5. октобра 2019.

Сајам туризма у оквиру ЛОРИСТ-а на Новосадском сајму почиње данас и траје до суботе 5. октобра 2019. године. Међународни сајмови ЛОРИСТ обухватају још и сајмове лова и риболова, екологије и спорта. Земља партнер је Мађарска, а наступа више од 500 излагача који ће представити понуду у областима лова, риболова и туризма Дунавског региона, као и екологију и спорт у Србији. Уз изложбену поставку у халама и на отвореном делу Сајмишта, организују се конгресне активности и пословни сусрети, а учесници долазе из преко 20 земаља.

Централне теме сајма туризма ове године су бањски, spa и wellness  туризам, а у хали „Мастер“ ће бити и представници хотелијерске индустрије, туристичких организација и агенција. Посебна тематска целина биће Гастро региони  – изложба хране и пића и Гастро изазови – међународна такмичења у припремању и сервирању хране.

Туристичка организација општине Темерин и ове године представља целокупну туристичку понуду наше општине, а можете нас пронаћи у оквиру штанда Туристичке организације Војводине. Посебан акценат дајемо припремљеним програмима за једнодневну посету општини Темерин, која се у протеклом периоду показала веома добро , а приликом које се обилазе Дворац Сечен и Стари парк, Легат Кароља и Злате Марков Барањи, Креативну радионицу, Завичајну кућу Тајхаз, Етно-парк Брвнара и Парк природе Јегричка уз вожњу катамараном. Такође, представљамо богату угоститељску понуду и понуду вина, меда и производа од меда.

Улазнице за Међународне сајмове ЛОРИСТ коштају 300 динара, а 200 динара за групе које броје више од 15 особа,  ђаке и студенте, пензионере и децу од 7 до 12 година. Породични дан је петак,  4. октобар. Тада цела породица, са децом до 16 година, без обзира на то колико их има, Сајам може да посети уз једну улазницу купљену за 300 динара.За све посетиоце са купљеним улазницама припремљена је Поклон-игра. Извлачење купона са именима добитника ће бити организовано последњег дана Сајмова ЛОРИСТ, у недељу, 6. октобра.

На следећем линку можете преузети детаљан програм дешавања на сајму:

https://bit.ly/2ndn1VZ

You may also like...