ТОО Темерин Вас позива на новогодишње манифестације у децембру!

Туристичка организација општине Темерин већ традиционално организује зимску манифестацију намењену нашим најмлађим суграђанима. „Новогодишње свечаности“ ће се одржати у понедељак  23. децембра са почетком у 11 часова у паркићу у центру Темерина. Деца у паркићу ките јелкице украсима које сами израде и на тај начин пожеле својим суграђанима најлепше жеље у Новој години. ТОО Темерин је обазбедила јелке са бусеном за сваку школу / установу која учествује, а након празника ће бити засађене у дворишта њихових објеката. Учествују деца из свих школа са територије наше општине, из предшколске установе, Дневног центра за децу и Извиђачи Темерина. Овом манифестацијом промовишемо куповину јелки са бусеном, јер се при том не угрожава животна средина и не учествује се у бесправној сечи стабала. За све посетиоце обезбеђен је чај, а најмлађе ће сигурно обрадовати Деда Мраз који ће делити слаткише.  

Новогодишње свечаности 2019

Туристичка организација општине Темерин најављује и седми по реду догађај „НОЋ КУПОВИНЕ”, који ће се одржати у суботу 21. децембра 2019. године. Посетиоци могу да очекују попусте, поклоне, занимљиве акције које ће обезбедити бројни бутици и робне куће у самом центру Темерина. Радно време свих објеката који учествују у „Ноћи куповине“ биће продужено до 22 часа.
У самом центру Темерина истог дана биће постављен „Новогодишњи мини вашар”, на ком ће бити продајни штандови са новогодишњим дрангулијама и производима домаће радиности. Право учешћа имају сви који се баве производњом и продајом рукотворина, традиционалним занатима, медари, винари… Радно време „Новогодишњег мини вашара“ је од 10.00 до 22.00 часа.
ПРОГРАМ
СУБОТА 21. ДЕЦЕМБАР
17.00  ДЕДА МРАЗ – ФОТОГРАФИСАЊЕ у кочијама и ДОДЕЛА ПАКЕТИЋА – потребно је током дана донети ваш пакетић са именом детета до 16.30 часова у прву кућицу на Мини вашару (тражити неког из Туристичке организације), а додела пакетића и фотографисање са Деда Мразом почиње у 17.00 часова
18.00 Промоција Међународног јануарског сајма вина – подела куваног вина посетиоцима у сарадњи са Друштвом пријатеља баште
18:00 Музички наступ – Акустик дуо Роли и Дани

Ноћ куповине 2019

Овим догађајима желимо да нашим суграђанима улепшамо празнике и пожелимо срећну и успешну Нову 2020. годину!

You may also like...