Магија на леду у срцу равнице

Друга по реду туристичко-забавна манифестација „Зимске чаролије“ 2022, Темерин отвара се у суботу 17. 12. 2022, са почетком у 17 часова.

Предстојећих месец дана, позивамо Вас да посетите клизалиште у центру Темерина (паркић код Општине) у делу улице Петефи Шандора, на коме ће зимска магија претворити у реалност, уз забавне садржаје на леду, за децу и одрасле. Радно време клизалишта је сваког дана од 10 до 22 сата.

Као на трговима европских градова, и у темеринској општини припремили смо богат програм који ће допринети да божићна и новогодишња атмосфера понесу сјај најлепших зимских успомена, са јединственог клизалишта и малог, зимског села у Темерину.

На отварању, у суботу 17. 12, од 17 часова најмлађе очекују акробације трупе Циркус аниматори, потом следи концерт „Freakfancy“ бенда, од 19 часова.

Уз клизалиште су постављене дрвене кућице у којима ће локални произвођачи представити понуду аутентичних производа, идеалних за новогодишње поклоне и укусне ђаконије, вруће производе од теста и меса, чај, кувано вино.

Клизалиште ће бити адреса где ће се одржавати Новогодишње свечаности (22.12.) када ће од 11 до 13 часова најмлађи уживати у кићењу јелке. Истог и наредног дана (22. и 23.12.) је Новогодишњи мини вашар који се увече завршава већ традиционалном Ноћи куповине. Посебно свечана атмосфера биће у време божићних празника 24. децембра и 06. јануара.

Туристичка организација општине Темерин ће и ове године омогућити фотографисање са Деда Мразом у свечаним кочијама 29. и 30. децембра у центру Темерина. Постоји и могућност да Деда Мраз додели пакетић онима који буду желели, о чему ћемо Вас накнадно обавестити.

Права магија весеља и осмеха предвиђена је 30. и 31. децембра, а у Нову годину по Јулијанском календару 13.01. улазимо уз звуке тамбурашког оркестра Бисери.

Организатор задржава право измене програма, пратите нас на налозима друштвених мрежа.

Facebook: Turistička organizacija opštine Temerin

Instagram: @visittemerin

За више информација молимо да нас контактирате:

Туристичка организација општине Темерин

temturorg@hotmail.com

Телефон 021/  844- 655

You may also like...