ТОО Темерин на сајму туризма у Београду од 22. до 25. фебруара

Туристичка организација општине Темерин презентоваће туристичку понуду наше општине на предстојећем сајму туризма у Београду од 22. до 25. фебруара 2024. 

45. Међународни сајам туризма окупља више од 400 учесника из преко 27 земаља који ће представити своју понуду. Овогодишња земља партнер Сајма туризма је Грчка, која је посебно занимљива за посетиоце сајма, јер око милион туриста из Србије годишње посећује Грчку. 

ТОО Темерин представља целокупну понуду наше општине кроз наше брошуре и каталоге. Презентације на штанду ТОО Темерин у хали 4 почињу у петак са промоцијом наше највеће манифестације ПРОСТО КО ПАСУЉ! Највеће такмичење у кувању пасуља у Србији окупља преко 150 такмичарских екипа на темеринском вашаришту првог викенда јуна. Посетиоце сајма очекује дегустација пасуља, а коме још није јасно зашто доћи на пасуљијаду у Темерин, објасниће му Горан Подлипец – Липец. Такође у петак своја лепа вина представиће винарија Аџић. 

У суботу током сајамског дана представиће се један од најлепших салаша Војводине – Буцин салаш. Посетиоце очекује идилична салашарска атмосфера, са лепом храном и музиком, а домаћини салаша одговориће на сва питања везано за посету салашу. У недељу ће посетиоци имати прилику да уживају у лепим радовима ликовне уметнице Верице Чупић. 

Очекујемо Вас на штанду ТОО Темерин у хали 4 београдског сајма! Добро нам дошли! 

You may also like...