Прва „Темеринска прича“ у сезони 14. јуна

Туристичка агенција „Explore City Tour“ из Новог Сада у сарадњи са Туристичком организацијом општине Темерин, и ове сезоне наставља туристичку туру „Темеринска прича“.
Кроз ову туру упознаћете се са историјом и културом Темерина и Бачког Јарка, као и са најзанимљивијом туристичком понудом коју Темерин нуди.

ЕТНО ПАРК БРВНАРА – ДВОРАЦ СЕЧЕН И СТАРИ ПАРК- ЛЕГАТ КАРОЉ БАРАЊИ- ЗАВИЧАЈНА КУЋА ТАЈХАЗ- ВОЖЊА КАТАМАРАНОМ ЧИГРА

Туристичку туру започињемо посетом Етно-парку “Брвнара”. Након посете Бачком Јарку, настављамо до Темерина где ћемо обићи дворац породице Сечен који је грађен крајем 18. века. Након тога, обилази се легат брачног пара Барањи – Кароља и Злате Марков Барањи, двоје уметника, вајара и скулптора, који су Темерину оставили своје радове непроцењиве вредности. Потом настављамо до завичајне куће Тајхаз, која приказује традицију народног градитељства мађарског становништва у Темерину, предмете који су свакодневно и у свечаним приликама употребљавани и коришћени у складу са традиционалним и сељачким начином живота као и предмете из околине везане за традиционалним начином привређивања. За сам крај оставили смо једну од најлепших атракција које се налазе у понуди темеринске општине. Организованим превозом одлазимо до Јегричке. Укрцавамо се у Катамран “Чигра” и крећемо у пловидбу Јегричком кроз простор који има највећи степен заштите природе, у трајању од око сат времена, на релацији дугој 7 километара.

Датум: 14. јун 2020.

Трајање туре:  4 сата

Цена туре: 1450 динара

Начин пријаве и више информација пронађите на линку:

shorturl.at/noUY5

или позовите на број телефона 063 14 11 840.

Број места је ограничен!

У цену је укључено:

    Услуга пратиоца групе

    Улазнице за културне објекете

    Превоз у току туре

    Карта за пловидбу Јегричком катамараном Чигра

 

You may also like...