Успешни наступи ТОО Темерин на јесењим сајмовима

Туристичка организација општине Темерин је у протеклих пар месеци имала неколико успешних наступа на сајмовима туризма. ТОО Темерин туристичку понуду наше општине већ традиционално представља у оквиру штанда Туристичке организације Војводине, којој регионално и припрадамо. Шаренолика туристичка привреда каква јесте у Војводини доприноси лепоти самог излагачког простора и богатству понуде која се ту може погледати. Учествовали смо на Међународном сајму туризма у Новом Саду од 17. до 19. новембра, као и на Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу од 24. до 26. новембра 2022. године. Посетиоци су се интересовали највише за темеринске базене и лековиту термалну воду, за вожњу катамараном „Чигра“ на Јегричкој, као и за наше бројне манифестације „Просто ко пасуљ“ и предстојеће „Зимске чаролије“ и „Јануарски сајам вина“.

Такође, ТОО Темерин је у протеклом периоду учествовала и на две изложбе сличног карактера, а то су изложбе промотивних материјала и сувенира. На 15. Изложби туристичких публикација и сувенира у Лесковцу, међу јаком конкуренцијом у категорији за колекцију туристичких фотографија, наше фотографије заузеле су треће место. Аутор фотографија је Андреј Филиповић, са којим смо у протеклом периоду сарађивали и направили сет лепих промотивних фотографија наше општине.

На 18. Међународном фестивалу туристичких публикација у Крушевцу „Кофер слова“ ТОО Темерин освојила је 1. награду у категорији за најбољу туристичку мапу, коју смо радили у сарадњи са студиом за дизајн „Two Birds Design“.

You may also like...