ТОО Темерин на Сајму туризма у Београду

Туристичка организација општине Темерин већ традиционално представља богату туристичку и привредну понуду наше општине на сопственом штанду у хали 4 на Сајму туризма у Београду. Потрудили смо се да приредимо разне промоције заједно са нашим вредним привредницима и актерима у туризму и тиме њихову понуду и производе приближимо посетиоцима сајма и позовемо их да посете нашу општину. 

Акценат смо ове године ставили на промоцију Парка природе Јегричка, односно на промоцију Информативног центра и вожњу катамараном „Чигра“. Сваки дан биће организована наградна игра за посетиоце, а за учешће је неопходно да се фотографишу на нашем штанду на импровизованом катамарану и да фотографију објаве на друштвеној мрежи instagram уз хештег #katamarancigra. Најзанимљивије фотографије ћемо наградити вожњом правим катамараном, од месеца априла када почне сезона. 

Ресторан и хотел „Моја чарда“ који је смештен уз саму речицу Јегричку представиће своју понуду првог дана сајма, у четвртак од 11 часова.

Веома интересантна промоција одржаће се у петак у 14 часова, а у питању је представљање новог јединственог „Темеринског колача“, који је специјално за ову прилику осмислила и потписала већ чувена радионица за израду торти и колача „Break4Cake“. Ради се о колачу са пет слојева прхког теста веома богатог путером које се смењује са четири различита фила – надев од мака, ораха, јабука и на крају цимета. Различити слојеви овог колача представљају људе различитих религијских и националних припадности који живе у толеранцији и хармонији. „Темерински колач“ ће се након ове промоције наћи у редовној понуди ове куће, а надамо се да ће га у своју понуду уврстити и наши темерински угоститељи. Обавезно доћите да пробате! 

У петак и суботу посетиоци ће имати прилику да купе неке од најлепших сувенира уметничке радионице „Уникат“, која израђује ручно осликане мотиве на стаклу и слике специјално рађене од тканина. Посетиоци ће имати прилику и дегустирају најлепша и награђивана вина наше две винарије – „Виндуло“ и „Кабач“. Такође, најављујемо и нашу највећу манифестацију „Просто ко пасуљ“, која ће се ове године одржати 3. јуна на најлепшем вашаришту у Србији! 

Поред ових презентација, заинтересовани посетиоци ће моћи добити све информације везано за целокупну туристичку понуду наше општине – темерински базен, салаше, смештајне објекте, ресторане, етно-куће… Радујемо се новим сусретима у нашем Темерину – месту сусрета!

You may also like...