Успешно завршен пројекат „Едукација са обуком за домаћине места/гритере у општини Темерин“

У петак 15.октобра одржан је последњи део едукација за домаћине места – гритере у општини Темерин. Завршни део овог пројекта одржан је у Етно кући „Тајхаз“ и у просторијама Инфо-центра ТОО Темерин. Укупно 12 полазника је учествовало у овим едукацијама. Свако од њих ће у складу са својим жељама и потребама моћи да примени стечено знање бавећи се својим редовним делатностима. 

Посебан циљ ове едукације локалног становништва и пружаоца услуга у туризму био је  да обезбеди унапређење репутације туристичке дестинације. 

Посао домаћина у месту дубоко задире, а можда и чини главну компоненту при остварењу психолошког нивоа задовољства туристичким услугама. Зато је посао водича, аниматора или гритера / домаћина на дестинацији толико важан елемент задовољења туристичких потребе.

Након завршена три дела едукација добили смо базу домаћина места / гритера који ће на јединствен начин представити Темерин, заинтересованим туристима, чиме ће се  допринети обезбеђивању трајно позитивног имиџа нашег места. 

Захваљујемо се свим полазницима едукације, предавачима и свим другим учесницима овог пројекта који су допринели његовој реализацији. Пројекат је подржан од стране Министартсва за трговину, туризам  и телекомуникације. 

You may also like...