ТОО Темерин на Сајму туризма у Бања Луци од 10. до 12. марта

Туристичка организација општине Темерин представиће туристичку понуду наше општине на трећем „Међународном сајму туризма Бањалука 2023“ који ће се одржати од 10. до 12. марта 2023. године у тржном центру „Делта Планет“ у Бањој Луци.

Сајам туризма „Бања Лука 2023“ одржава се по трећи пут у Бањој Луци и окупиће више од 100 домаћих и иностраних излагача. Како влада велико интересовање за овај сајам, част нам је и задовољство да и општина Темерин  има своје представнике међу више од 300 туристичких радника из целог свијета.

Званично отварање сајма планирано је  10. марта (петак) у 13 часова, а изјаве за медије планиране су по завршетку официјелног дела. У суботу другог дана сајма, 11.03.2023. биће уприличена додела признања у неколико туристичких категорија.

ТОО Темерин посебан  акценат ставља на промоцију викенд аранжмана и посета нашој општини, а ту су смештајни објекти, ресторани, салаши, етно куће као део богатог културног и историјског наслеђа нашег народа, парк природе „Јегричка“ са вожњом катамараном, базенски комплекс са термалним базеном, манифестације… Посебно интересантно је истаћи лепу сарадњу између Општина Темерин и Општине Рибник, које су потписале „Повељу о братимљењу“, у  циљу развијања и јачања пријатељских односа и успостављања сарадње у области привреде, културе, здравства, прекограничне сарадње и у другим областима од заједничког интереса. Прошле године је први пут у Темерину одржана манифестација „Дани Општине Рибник“, а у плану је да се слична манифестација одржи и у Општини Рибник током 2023. године.

Организатор сајма је „RS Consulting and Trade“ д.о.о. Бања Лука, а Општина Никшић (Црна Гора) је партнер догађаја. Покровитељи Међународног сајма су: Град Бања Лука и Министарство спољне трговине и економских односа у Савету министара БиХ. Пријатељ Сајма је „New Life Turkey“– лидер на тржишту некретнина у Турској.

You may also like...