Месец дана „Зимске чаролије“ у Темерину

Трећу годину за редом, одржаће се манифестација „Зимске чаролије“ у центру Темерина. Традиционално централни део манифестације чини клизалиште у делу улице Петефи Шандора у самом центру, које ће радити сваког дана почев од 21. децембра. Припремљен је богат програм у зимском и новогодишњем духу, превасходно намењен најмлађим суграђанима.  

Клизалиште се отвара у четвртак 21.12. у 18 часова уз акробације Циркус аниматора, а од 20 часова посетиоце очекује велики концерт групе „Рибља чорба“.

У малом паркићу истог дана одржаће се манифестација Новогодишње свечаности, када ће од 11.30 до 13 часова најмлађи уживати у кићењу јелке, врућем чају, дружењу са Деда Мразом и аниматорима. Истог и наредног дана (21. и 22.12.) је Новогодишњи вашар који ће оба дана трајати од 12 до 22 часа. Најлепше декорације, мирисне поклоне, мед, домаће производе понудиће наши бројни излагачи.

Туристичка организација општине Темерин ће и ове године омогућити фотографисање са Деда Мразом у свечаним кочијама 29. и 30. децембра у центру Темерина. Постоји и могућност да Деда Мраз додели пакетић онима који буду желели, о чему се можете информисати у туристичкој организацији.

Организатори су и ове године Општина Темерин, Културни центар „Лукијан Мушицки“ и Туристичка организација општине Темерин.

*Организатори задржавају право измене програма.

Уколико до сада нисте, пратите нас на налозима друштвених мрежа, где ћемо благовремено обавештавати о програму на „Зимским чаролијама“.

Facebook: Turistička organizacija opštine Temerin

Instagram: @visittemerin

За више информација молимо да нас контактирате:

Туристичка организација општине Темерин

temturorg@hotmail.com

Телефон 021/844-655

You may also like...