Jégvarázslat a róna szívében

Az előttünk álló egy hónapra meghívjuk Önöket, hogy látogassanak el a Temerin központjában, a Petőfi Sándor utcának a községházánál levő kisparkhoz tartozó részében felállított műjégpályához, ahol a jégen nyújtott szórakoztató programok keretében valósággá válik a téli varázslat a gyermekek és a felnőttek részére. A korcsolyapálya minden nap délelőtt 10-től 22 óráig áll a korcsolyázók rendelkezésére.

Mint ahogyan az európai nagyvárosok terein megszokott, Temerin községben is gazdag programot készítettünk, amely hozzájárul ahhoz, hogy a karácsonyi és újévi hangulat  fénye sugározza be a legszebb téli emlékeket a sajátos korcsolyapályánkról és a temerini kis, téli faluról.

A december 17-én, szombaton, 17 órakor kezdődő megnyitón a legkisebbeket a Cirkusz animátorcsoport szórakoztatja, majd 19 órától a Freakfancy együttes koncertje következik.

A műjégpálya köré felállított faházakban a helyi termelők kiváló ünnepi ajándékok, valamint ízletes finomságok, meleg húsos és tésztából készült termékek, tea és forralt bor formájában autentikus termékeiket kínálják.

A korcsolyapályánál (december 22-én) kerülnek megrendezésre a szilveszteri ünnepségek, amikor 11-től 13 óráig a legkisebbek a fenyő díszítésében vehetnek részt. Ezen és az ezt követő napon (december 22-én és 23-án) szilveszteri mini vásárt tartunk, amely este a hagyományos Éjjeli vásárlással zárul. Külön ünnepi hangulatra a december 24-ei és a január 6-ai karácsonyi ünnepek idején számíthatnak.

Temerin község Idegenforgalmi Szervezete december 29-én és 30-án, Temerin központjában, idén is biztosítja a Télapóval való fényképezkedést díszes hintóban. Alkalom lesz télapós csomagok kiosztására is azok számára, akik ezt igényelni fogják, de erről még utólag értesíteni fogjuk Önöket.

A vigadalom és a nevetés igazi varázslatát december 30-ára és 31-ére terveztük, január 13-án pedig a Biseri tamburazenekar zenéje mellett lépünk bele a Julián naptár szerinti új évbe.

A szervező a programváltoztatás jogát fenntartja, a közösségi hálózaton keresztül követhetnek bennünket.

Facebook: Turistička organizacija opštine Temerin

Instagram: @visittemerin

Bővebb tájélkoztatásért forduljanak hozzánk:

Temerin község Idegenforgalmi Szervezete

temturorg@hotmail.com

Telefon 021/844-655

You may also like...