PINCÉSZETEK

VINDULO PINCÉSZET

 

Cím: Temerin, 84-es tanya, Becsei út

Tel.: +381 (0)21 843 773; +381 (0)63 523 673

www.vindulo.com

 

A Vindulo Pincészet egy családi pincészet, amely Temerin kijáratánál Óbecse felé található. A borok a Dujmovics család szenvedélye, a családtagok közülük sokan nyertek kupákat és lettek bajnokok az országos és külföldi versenyeken egyaránt. A borok széles választéka közé a következő borok tartoznak: Mirna Bačka, Panonia, RosAnna, Three star és Slatka Eva. A bortermelés mellett a Vindulo Pincészetben lehetőség nyílik a szőlőültetvények és a pincészet bejárására, a termelési folyamat megismerésére, valamint borkóstolásra válogatott bácskai különlegességekkel és nagyszerű mulatsággal. A borkóstoló kétféle ajánlatot tartalmaz, 15 vagy több ember számára előre meghatározott időpont szerint kerül megrendezésre. A kóstolóterem téli kapacitása 70 fő, míg nyáron az autentikus bácskai kert és terasz mintegy 100 vendég befogadására alkalmas. Biztonságos parkoló áll rendelkezésre buszok és autók számára.

ADŽIĆ PINCÉSZET

 

Cím: Boška Buhe 8, Temerin

Kapcsolattartó: Ilija Adžić

Tel.: +381 (0)63 102 81 25

E-mail: vinarijaadzic@gmail.com
Facebook: @vinaadzic

 

Az Adžić Pincészet a szőlőtermesztésben és a bortermelésben sok éves tapasztalattal rendelkező családi borászat. Az Adžić család szőlőültetvényei Čortanovcin, míg a pincék a temerini családi házban találhatók. Az Adžić Pincészet a következő borokat kínálja: Chardonnay, Merlot, Cabernet Sauvignon, Roze, Sárga tamjanika, Tramini és Bermet.

KABÁCS BORHÁZ

 

Cím: Népfront 14, Temerin

Kapcsolattartó: Kabács János

Tel.: +381 (0)21 844 224; +381 (0)63 860 99 15

E-mail: kabacs.janos@gmail.com

 

A Kabács Pincészet több mint 30 éve létezik. A nagy hagyományokra visszatekintő pincészet több díjnyertes borral is büszkélkedhet. A Kabács Pincészet a következőket ajánlja: Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Szürkebarát és Shiraz.

JURIĆ CSALÁDI GAZDASÁG


Cím: Partizanska 29, Járek
E-mail: sandra131075@hotmail.com
Facebook: Porodicno gazdinstvo Juric


A Jurić családi gazdaság évek óta készít borokat, pálinkát, likőröket és lekvárokat.