TANYÁK, SZÁLLÁSOK

BUCO-TANYA

Cím: Temerin, Szállás sz. n.
Tel.: +381 (0)21 840 776; +381 (0)63 700 50 92
E-mail: bucinsalas@gmail.com
Facebook: @Bucinsalas

Temerin központjától 2 km-re található a hagyományos bácskai stílusban épült Buco-tanya, helyi ételekkel és specialitásokkal. Az étterem mellett a vendégek rendelkezésére áll egy játszótér, sportpályák, gazdasági udvar jellegzetes haszonállatokkal, valamint lehetőség nyílik a lovaglásra is. A buszok és autók számára biztosított biztonságos parkolóhely. Az étterem befogadóképessége körülbelül 100 férőhely beltérben, emellett egy gyönyörű, autentikus udvari hangulatú szabadtéri étkezőrész áll a látogatók rendelkezésére.

IDEI BIOKERTÉSZET

Cím: Temerin, 87-es szállás

Tel.: +381 (0)64 20 14 880

E-mail: salash.idei@gmail.com
Facebook: @salasidei
https://biosalasidei.rs/

Az Idei Biokertészet az Idei család igazi zöld oázisa, a Jegricska Természeti Park mellett a Becsei úton található. A kiváló minőségű biotáplálék-gyártók tanúsítványával rendelkeznek. Az egészséges életmód, az egészséges gyümölcsök és zöldségek iránti igény, valamint a környezet megőrzése a biokertészet fejlesztésének alapja. Több mint 200 különféle gyümölcsöt és zöldséget termesztenek, amelyek közül sok kivételes fajtához tartozik – pl. édesburgonya, articsóka, okra, rebarbara, fehér padlizsán, habanero, 70 fajta paradicsom… Mindent szabad ég alatt termesztenek teljesen fenntartható és ökológiai módon, az EU szabványainak megfelelően, hogy az ételek a lehető legfinomabbak és legegészségesebbek legyenek.

ANTERO SZÁLLÁS

Cím: Temerin, Becsei út 194.

Tel.: +381 (0) 69 4 888 996

Facebook: Antero Etno Salas

Az Antero szállás a gyermekek és a szülők paradicsoma, Temerin irányából bal oldalon a Jegricska folyó hídja előtt található a Becsei úton. Ez az eredeti tanyasi hangulat minden nap 11 órától látogatható. A rendkívül szépen berendezett tér tökéletes kirándulások szervezéséhez, valamint különféle rendezvények megtartására is lehetőség nyílik.

SÁRGA TANYA

Cím: Temerin, Becsei út 203.
Tel.: +381 (0)
E-mail: zutisalas203temerin@gmail.com
Facebook: Žuti salaš Sárga Tanya