BABFESZTIVÁL JÚNIUS 8-ÁN A TEMERINI VÁSÁRTÉREN

A babfesztivál előkészületei már teljes gőzzel zajlanak, melyet idén június 8-án rendeznek meg Temerinben! Bízunk benne, hogy számos versenyző csapat és látogató csatlakozik majd az eseményhez, akiknek lehetőségük lesz egy szórakoztató, barátságos napot eltölteni és élvezni a jó hangulatot a gyönyörű temerini vásártéren.

A csapatokat munkanapokon 8 és 15 óra között lehet bejelenteni a Temerin Község Idegenforgalmi Szervezet irodájában, Újvidéki utca 352. szám alatt, valamint a következő e-mail címen: temturorg@gmail.com. Minden csapat részére biztosítunk egy 3×3 méteres sátrat, egy asztalt és két padot, amelyek 8 fő számára elegendőek, tüzelőfát és ajándékcsomagot. A csapat regisztrációs díja idén is 5.000 dinár.
További információkért kérjük, hívja a 021/844-655-ös telefonszámot, vagy írjon nekünk a temturorg@gmail.com e-mail címre. Emellett megtalálhat minket más közösségi média platformokon is.

Facebook: Turistička organizacija opštine Temerin (Temerin község Idegenforgalmi Szervezete)
Instagram: @visittemerin

Ismét több mint 150 csapat méri össze tudását a szabad tűzön való babfőzés nemes művészetében, a legjobb szakácsok értékes pénz- és árunyereményekben részesülnek! A babot délelőtt 11 órától délután 14 óráig főzik, majd a minták leadása következik értékelésre. A mintákat kizárólag a szervező által biztosított tálakban adhatják át. A tálak az ajándékcsomagban lesznek, amelyet minden csapat a rendezvényre érkezéskor kap reggel a vásártér bejáratánál található információs pultnál. A tálat semmilyen módon nem szabad megjelölni, a babot a kapott szabályoknak megfelelően kell leadni. A mintákat a színpad melletti sátorban fogadják, ahol minden mintát kódolnak és osztályozásra helyeznek. A szakértő zsűri csak ezután kezdi meg nem túl könnyű munkáját, hogy több mint 100 minta közül kiválasztja a legjobbakat! A babfőzés során a zsűri többször megszólal és ismerteti az értékelés menetét, illetve, hogy mire kell figyelniük a versenyzőknek! A nyertest 15:30-kor hirdetik ki!
Az esemény programterve nem változott, tehát idén is készülünk gyermekkoncerttel, tamburazenekarral, esti koncertekkel, Temerin legvidámabb játékaival Goran Podlipec Lipeccel, valamint gyermek animátorokkal…
Minden kedves látogatót, aki nem vesz részt a babfőzésben, szeretettel várunk egy nagyszabású jótékonysági ebéden, ahol 3000 adag bab kerül kiosztásra. Az ebédosztás 12 órakor kezdődik! A vendégek tányért, evőeszközöket és kenyeret kapnak. A nagy fazék mellett egy adománygyűjtő láda lesz elhelyezve, így mindenki, aki részt vesz az ebéden, önkéntes adományt adhat. A begyűjtött összeget jótékonysági célokra fordítjuk, azok számára, akik legjobban rászorulnak a segítségre, egyeztetve a temerini Szociális Központtal.
Jegyezd fel magadnak ezt a dátumot, hogy ne maradj le a rendezvényről. Hiszen ez az esemény a verseny mellett remek lehetőség a szórakozásra és barátkozásra egyaránt. Szeretettel várunk mindenkit június 8-án a Babfesztiválon!

You may also like...