Egy hónap „Téli varázslat” Temerinben

Temerin központjában harmadik éve kerül megrendezésre a „Téli varázslat” elnevezésű rendezvény. A fő attrakció hagyományosan a Petefi Sándor utcában kialakított korcsolyapálya, melyet december 21-től minden nap látogathatnak az érdeklődők. Az esemény a tél és az új év hangulatát idézi meg, és számos gazdag programmal várja a résztvevőket, különösen a legfiatalabb lakosokat.

A korcsolyapálya csütörtökön, december 21-én, 18 órakor nyitja meg kapuit a Cirkusz Animátorok akrobata előadásával. Majd este 20 órától a „Riblja Čorba” együttes nagykoncerttel várja a látogatókat.

Az említett napon, tehát december 21-én, a kis parkban 11:30-tól 13 óráig kerül megrendezésre az Újévi Ünnepség, ahol a legkisebbek részt vehetnek a karácsonyfa díszítésében, forró teát kortyolgathatnak , találkozhatnak télapóval és animátorokkal. Ugyanezen a napon és a következőn (december 21. és 22.) egy Újévi vásár várja az érdeklődőket mindkét napon 12-től 22 óráig. Számos kiállító kínálja a legszebb díszeket, ajándékokat, mézet és egyéb házi termékeket.

Temerin község Idegenforgalmi Szervezete december 29-én és 30-án, Temerin központjában, idén is biztosítja a Télapóval való fényképezkedést díszes hintóban. Alkalom lesz télapós csomagok kiosztására is azok számára, akik ezt igényelni fogják, erről részletes információkat az idegenforgalmi szervezetnél kaphatnak.

Az idei év szervezői továbbra is Temerin Község, a „Lukijan Mušicki“ Kulturális Központ és Temerin Község Idegenforgalmi Szervezete.

Az szervezők fenntartják a program módosításának jogát.

Amennyiben még nem követi, kérjük, kövessen minket a közösségi média fiókokon, ahol időben tájékoztatást nyújtunk a „Téli Varázslatok” programjáról.

Facebook: Turistička organizacija opštine Temerin
Instagram: @visittemerin
Bővebb tájélkoztatásért forduljanak hozzánk:
Temerin község Idegenforgalmi Szervezete
temturorg@hotmail.com
Telefon 021/844-655

 

 

You may also like...