Lezárult a 43. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás Belgrádban

Egy év kihagyás után,  megrendezésre került a 43. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás, 2022 március 24-27-ig, a belgrádi kiállítás csarnokaiban. Idén Temerin és Zsablja Község Idegenforgalmi Szervezete közösen vettek részt a kiállításon a négyes számú csarnokban, népszerűsítve a minket összekötő Jegrička-t, aktív pihenést és idegenforgalmi túrákat.

 

A vásár négy napja alatt a kollégákkal egyeztettünk  az elkövetkező időszak közös tevékenységeiről, népszerűsítettük a Temerini történet és a Járeki rapszódia idegenforgalmi túrákat, valamint közös standunk volt  az első szerbiai kivi ültetvény VojJoy-al ,a Temerin Kommunális Közvállalattal,aki  népszerűsítette az új szezont a temerini medencéken, Vindulo Pincészet – melynek borait szervezett kóstolókon kóstolhatták meg a látogatók, míg önkormányzatunk kreativitását és kézművességét a Temerini Kreatív Műhely, Klinec Magdolna és a Jareki Aktiv Nőszervezet népszerűsítette.

 

A kiállítás első napján, babot osztottunk a látogatók között, ezzel jelentettük be  a Prosto k’o pasulj  babfesztivál rendezvényt ,melyet 2022. június 4-én szervezünk meg.

 

A vásár negyedik napján a Járeki rapszódia  gyalogtúrát mutatták be, amelyet a Jarek helység  Jarački jarani együttese, a Troglav étterem és a Jareki Aktiv Nőszervezet támogattak, akik az ujjal kötés technikát mutatták be.

 

Mind a négy nap során új promóciós anyagot népszerűsített a Temerini Idegenforgalmi Szervezet, amely a Temerini találkozó hely kampányt kíséri, amelyen belül a Temerini történet , a Járeki rapszódia gyalogtúrák, és a Temerin körüli kerékpárutat népszerűsíti.

 

You may also like...