NYILVÁNOS FELHÍVÁS

NYILVÁNOS FELHÍVÁS

faházak bérlésére a temerini TÉLI VARÁZSLAT rendezvényhez

Téli varázslat RENDEZVÉNY

A Téli varázslat rendezvény 2022. december 17. és 2023. január 17. közötti időszakban, Temerin központjában kerül megtartásra. A műjégpálya a Petőfi Sándor utca meghatározott szakaszában lesz felszerelve, amely részt erre az alkalomra a közlekedési forgalom részére lezárjuk. A termékek árusítására szolgáló faházak a műjégpálya és az egyes programok előadására szolgáló színpad köré lesznek felállítva.

A FELHÍVÁS TÁRGYA

Ezen felhívással értesítünk valamennyi érdekelt kiállítót, hogy jelentkezzenek a faházak egyhavi bérlésére, amelyek a Téli varázslat rendezvény keretében a kínálat szerves részét képezik.

A bérelhető faházak vendéglátóipari tevékenység végzésére szolgálnak.

A téli rendezvény faház méretei 2,5×2,5m

A havi bérleti díj 45.000,00 dinár.

A kiállítói részhez tartozó faházak száma 8.

A bérlők az alábbi tevékenységekre válthatják ki a faházakat:

vendéglátóipari tevékenységek végzése, amelyek ételek és italok, illetve karácsonyi és szilveszteri ünnepek hagyományos termékeinek elkészítésére, árusítására és kiszolgálására vonatkozik (forralt bor, meleg italok, különféle édességek, egyszerű ételek, …).

A TEVÉKENYSÉGEK VÉGZÉSÉNEK FELTÉTELEI

A faházak bérlésére és árusításra érdekelt személyek kötelesek a saját tevékenységüket összeegyeztetni az érvényben levő törvényes szabályzatokkal és tiszteletben kell tartaniuk a közrendről és közcsendről szóló előírásokat.

Amennyiben a felügyelőségi felügyelet vagy az illetékes intézmények valamely másik felügyelete rendellenességet állapít meg a faház bérlőjének munkavégzésében, ezekért Temerin község Idegenforgalmi Szervezete nem vállal felelősséget.

Az érdekelt jogi személyek kötelesek benyújtani a vállalkozásuk vagy egyesületük nyilvántartásáról szóló végzést.

A faházak áramellátása csak a megvilágításra, valamint a bérlő által a szervezőnél bejelentett szükségletekkel összhangban, az ételek elkészítésére lesznek biztosítva.

A bérlő köteles minden nap tisztán tartani a faházat és annak környékét, a szemetet pedig az arra kijelölt helyre raktározni. A faházak albérletbe adása vagy egy harmadik személy általi használata nem engedélyezett.

A bérlő felel a faházat ért bárminemű kárért, és a bérletet adó jóváhagyása nélkül semmilyen módosítást nem végezhet rajta. A bérlő a faházat köteles visszaadni a rendezvény befejezése után, de legkésőbb 2023. január 19-éig, és a Temerin község Idegenforgalmi Szervezetének a kapott állapotban átadni.

NYITVATARTÁSI IDŐ

A faházak nyitvatartási ideje déli 12.00 órától 22.00 óráig, míg 2022.XII.31-én, Szilveszter napján déli 12 órától másnap hajnali 3 óráig tart.

A faház bérlője köteles betartani a nyitvatartási időt, a munkaidő bármilyen megszegése és a faház nyitvatartási idő alatti bezárása feljogosítja Temerin község Idegenforgalmi Szervezetét a szerződés egyoldalú felbontására a befizetett bérleti díj megtartása mellett.

Minden esetleges bérlővel ügyviteli – műszaki együttműködési szerződést kötünk, amely a szerződő felek egymás közötti viszonyait rendezi.

JELENTKEZÉS:

Jelentkezni kizárólag a temturorg@hotmail.com elektronikus postacímre, vagy személyesen Temerin község Idegenforgalmi Szervezetének irodájában, Újvidéki u. 352. szám alatt, munkanapokon reggel 7.30-tól 15.30-ig lehet.

Az érdekelt személyek 2022. december 8-áig jelentkezhetnek.

You may also like...