Sikeresen befejeződött a Képzés házigazdáknak/vendéglátóknak Temerin településen nevű projekt.

Október 15-én, pénteken került megrendezésre Temerin községben a helyi házigazdák/vendéglátók képzésének utolsó alkalma. A projekt utolsó része a Tájházban és a Temerini Község Idegenforgalmi Szervezetének helyiségeiben került megrendezésre. Ezeken a képzéseken összesen 12 résztvevő vett részt. A megszerzett tudást mindegyikük kívánságainak és igényeinek megfelelően tudja majd alkalmazni rendszeres tevékenysége során.

A helyi lakosság és a turisztikai szolgáltatást biztosítók oktatásának kiemelt célja Temerin turisztikai desztináció hírnevének javítása volt.

A házigazda munkája talán az egyik legfőbb alkotóeleme a turisztikai szolgálatatások kielégítő megvalósításának. Ezért olyan fontos eleme a turisztikai igények kielégítésének az idegenvezető, az animátor vagy a házigazda munkakör a desztinációban.

A három részből álló tréning elvégzése után sikerült egy olyan bázist kialakítanunk a házigazdákból/szolgáltatókból, akik egyedi módon mutatják be Temerint az érdeklődő turistáknak, ami hozzájárul ahhoz, hogy községünkről tartósan pozitív kép alakuljon ki.

Köszönetet mondunk a képzés minden résztvevőjének, az előadóknak és a projekt többi résztvevőjének, aki hozzájárult a képzés megvalósításához. A projektet a Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Távközlési Minisztérium támogatta.

You may also like...