FOTÓPÁLYÁZAT „Lencsén keresztül Temerin, a Téli varázslat alatt”

Temerin Község Idegenforgalmi Szervezete fotópályázatot hirdet „Lencsén keresztül Temerin, a Téli varázslat alatt” címmel.

 

Meghívunk minden fotóst (hivatásost és amatőrt), hogy vegyenek részt a pályázaton, és küldjék be fotóikat Temerin község felismerhető helyeiről és településeiről a „LENCSÉN KERESZTÜL TEMERIN, A TÉLI VARÁZS ALATT” fotópályázatra, és legyenek részesei a történetnek, melynek keretében kiválasztják Temerin legszebb fotóit.

 

A pályázat célja, hogy népszerűsítse a kulturális, történelmi és természeti szépségeket, valamint mindazt, amit Temerin község képvisel.

 

A fényképnek egyértelműen közvetítenie kell Temerin identitását és felismerhető szimbólumait. A résztvevők szabadon fejezhetik ki ötleteiket, kreativitásukat az adott témának megfelelően. Temerin a hagyomány és az innováció keveréke. Mutassa be lencséjén keresztül a legjobb fényben!

 

Megjegyzés: Minden olyan, az elmúlt évben az önkormányzat területén készült fénykép, éjszakai és légi felvétel, amely egyértelműen Temerin felismerhetőségét mutatja, részt vehet a megmérettetésben. A pályázat célja a legszebb fotók kiválasztása Temerin és környéke népszerűsítésének érdekében.

 

A pályázaton való részvétel feltételei:

 

• A pályázatra (nyilvános meghívás alapján) 18 éven felüli, hazai és külföldi fotózással foglalkozó, hivatásos vagy amatőr magánszemélyek jelentkezhetnek.

• Temerin község szerveinek és szolgáltatóinak alkalmazottai nem vehetnek részt a versenyen.

• A beküldött, valamint a kiválasztott fényképek a Temerin Község Idegenforgalmi Szervezetének állandó tulajdonában maradnak, a szerző aláírásával ellátott fényképeket nem fogadjuk el. Ennek értelmében az ilyen módon címkézett fényképek beküldése nem elfogadott.

• Másoknak eladott vagy marketing, humanitárius vagy egyéb célokra felhasznált fényképek nem képezhetik a pályázat részét.

• A TKISZ fenntartja a jogot, hogy a résztvevők előzetes értesítése nélkül kizárja azokat a fényképeket, amelyek nem felelnek meg a meghatározott kritériumoknak.

 

Javaslatok a fotókhoz:

 

• A fényképeket kizárólag Temerin községben szabad készíteni.

• A szerzők színes fényképekkel versenyezhetnek digitális formában, maximum 20 fényképpel.

• A fényképek nem lehetnek 1 évnél régebbiek.

• Fényképezőgéppel és mobiltelefonnal készített fényképeket is elfogadunk

• Minden művet megfelelően kell jelölni, hogy a szerző a jelentkezéshez csatolja a megfelelően megjelölt képet mellékletként, és az e-mail szövegében tüntesse fel vezeték- és keresztnevét, valamint a fénykép készítésének helyét. (Pl. 1. számú fotó – Petar_Ivanović_Temerin központja) A beküldési határidő 2022. február 15. Értékes jutalmak várnak rád!

You may also like...